Algemeen

Deze pagina geeft uitleg over het beheer van de klantensites. Na het lezen nog vragen? Mail dan naar info@cardstocare.nl of bel (020) 260 01 28.

Inloggen

Ga naar deze pagina en klik op de knop inloggen voor klanten. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.

Menu

Algemene gegevens

Ter informatie. Hier hoeft u niets te wijzigen.

Voorkanten

Hier kunt u eigen kaarten uploaden. Gebruik liggende ontwerpen van liefst 300 dpi of beter. De kaart heeft (gevouwen) een formaat van 11 x 15,5 cm. Dat is grofweg A6.

Kaartvoorkanten selecteren

Hier kunt u bepalen welke kaarten actief zijn en welke niet. Dit doet u door de kaarten naar het juiste vak te slepen. Ook kunt u hier de volgorde van de kaarten op de  site bepalen. Nieuwe kaarten (zie hierboven) komen eerst in het inactieve vak te staan.

Vormgeving aanpassen

Hier kunt u een nieuwe advertentie voor achterop de kaart uploaden of de bestaande advertentie verwijderen. Het bestand moet een pdf zijn. Wij kunnen u helpen om de advertentie in de juiste maat op te maken.

Locaties bewerken

Hier kunt u het postadres van het ziekenhuis aanpassen. Dit adres staat op de kaart. Gebruik altijd een postbus i.v.m. snellere bezorging.

Afdelingen bewerken

Hier kunt u de lijst met afdelingen bewerken. Check regelmatig of de lijst nog klopt met de actuele situatie in het ziekenhuis.

Transacties

Hier kunt u de lijst met afgeronde transacties zien, inclusief de donaties (onderaan de pagina het totaal tot en met heden). U kunt ook een download in Excel maken.

E-mailadressen

Hier kunt u (steeds eenmalig) de e-mailadressen als Excelbestand downloaden van klanten (verzenders van kaarten) die daarvoor toestemming hebben gegeven. Deze adressen kunt u gebruiken voor uw communicatie rondom het goede doel.