Kaartje sturen Daniel den Hoed

Kaartje sturen Daniel den Hoed (Erasmus MC Kanker Instituut)

Via Cards to care kunt u online een echt kaartje sturen naar een familielid, vriend of collega die in het ziekenhuis ligt. U heeft keuze uit een grote collectie, zodat u voor iedere gelegenheid de juiste kaart vindt. Natuurlijk kunt u ook een eigen foto op de kaart zetten. En het mooiste is: u doet niet alleen de patiënt een groot plezier, maar u steunt ook met elke kaart het goede doel. Vandaar ons motto: dubbel goed doen met een kaartje!

Het werkt heel eenvoudig: in vijf stappen bent u klaar. Wij doen de rest: we drukken uw kaart af op hoogwaardig papier, doen hem in een envelop en geven hem mee aan de post. Zo makkelijk is het. Neem een kijkje in onze collectie en kies uw favoriete kaart. U stuurt al een kaart vanaf 2,95 euro! Betalen kan vertrouwd via iDEAL of een eenmalige machtiging. Wij doen ons best om uw kaart zo snel mogelijk te bezorgen. Kaarten vóór 15 uur gemaakt gaan nog dezelfde dag mee met de post en komen de volgende werkdag aan bij de patiënt. Kaarten verstuurd in het weekend ontvangt de patiënt op dinsdag. Heeft de patiënt de kaart niet ontvangen? Dan horen wij dat graag van u via een bericht.

Stuur uw kaart naar vele ziekenhuizen in Nederland; kaartje sturen Daniel den Hoed

Vele ziekenhuizen door het hele land hebben zich al aangesloten bij Cards to care. En het worden er steeds meer. Kijk hier of het gewenste ziekenhuis al bereikbaar is via onze site. Staat het gewenste ziekenhuis er nog niet bij? Dat horen wij graag van u. Hulp nodig? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat of neem contact met ons op. Reageren via onze Facebookpagina kan natuurlijk ook. Kaartje sturen Daniel den Hoed.