Bedankt voor uw bestelling

Wij hebben uw betaling ontvangen en de opdracht is succesvol afgerond. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging. Daarin vindt u ook het ordernummer. Wilt u dat vermelden bij eventuele communicatie met ons?

Wij drukken uw kaart af op hoogwaardig papier en doen hem op de bus voor u. Kaarten besteld op maandag t/m donderdag voor 15 uur worden de volgende dag bij de ontvanger bezorgd. Kaarten besteld op vrijdag t/m zondag ontvangt de geadresseerde op dinsdag (vertraging bij PostNL voorbehouden).

Helpt u Cards to care aan zoveel mogelijk donaties?

Facebook Cardst to careElk kaartje via Cards to care betekent een donatie aan een goed doel. Daarvan worden prachtige projecten gedaan, bijvoorbeeld om het verblijf in een ziekenhuis aangenamer te maken of wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ziektes. Dus: hoe meer kaartjes, hoe beter. Om de prijzen laag te houden geven wij geen geld uit aan dure reclamebureau’s. Daarom zijn we afhankelijk van mond tot mond reclame. Helpt u ons daarbij? Met een like of aanbeveling op Facebook zijn we erg blij. Natuurlijk ook met een berichtje op Twitter. Of vertel het gewoon door als u tevreden bent. Bedankt namens alle goede doelen!

Heeft u nog vragen?

Kijk dan eerst op deze pagina. Hier vindt u veel gestelde vragen en antwoorden. Ontbreekt uw vraag / antwoord? Stuur ons dan een bericht via info@cardstocare.nl of bel ons via (020)-260 01 28 op werkdagen van 08:30 – 18:00 uur.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan Cards to care. Uw reacties zijn altijd welkom op onze Facebookpagina.

CARDS_facebook_omslag_nieuw